HelpRost удобрение для овощных культур, 500 мл

5-8500

ХЕЛПРОСТ® удобрение для овощных и плодово-ягодных культур.

Детальніше

30,00 грн

- +

Склад, мг/л до: амінокислоти (більше 16 видів)-16000, полісахариди-1500, вітаміни групи В-50, макро-, мікроелементи, хелатовані продуктами метаболізму мікроорганізмів: P2O5-6700, K2O-4700, Zn-730, Cu-200, В-360, SO3-450, MgO-780, Мо-100, Fe-500, Mn-500. 

Призначення: для вирощування овочевих культур (огірки, томати, капуста, картопля та ін.)

Властивості:

·         стимулює та покращує ріст рослин;

·         підвищує імунітет рослин;

·         підвищує стійкість рослин до стресів;

·         підвищує продуктивність та морозостійкість рослин;

·         сприяє кращому зберіганню продукції після збору врожаю.

Рекомендовані норми витрат та спосіб застосування:

Обробка насіння: 35 мл/0,25-0,5л води. Замочувати насіння протягом 2-4 годин. Після замочування насіння одразу висівати. Розчин для замочування дозволяється використовувати декілька разів.

Обробка бульб картоплі (50-100 кг): 35 мл/3-5л води. Бульби необхідно замочити на 2-4 години або обприскати розчином та висадити. 

Обробка по листу (обприскування): Проводити 4-5 обробок за весь період вегетації з інтервалом 14-20 діб. Останню обробку проводити за 3-10 днів до збору врожаю:

Овочеві культури (огірки, томати, капуста, перець та ін.; салати, бахчеві, пряні та ін.): 35-70 мл/8-10л води/сотку або 0,5л/80-100л води/10-15 соток перед початком цвітіння.

Картопля: 35-70 мл/5-8л води/сотку або 0,5л/50-80л води/10-15 соток перед початком цвітіння та після цвітіння.

Рекомендується застосовувати препарат «ХЕЛПРОСТ®для овочевих культур» у зволоженому ґрунті. 
Перед застосуванням препарат обов’язково ретельно збовтувати!
Робочий розчин препарату зберігати не більше доби!

Добриво можна застосовувати як самостійно, так і в бакових сумішах з іншими засобами живлення та захисту рослин. Попередньо необхідно провести тест на сумісність.

Заходи безпеки: при попаданні препарату на шкіру або в очі – ретельно промити водою.

Scroll